sábado, 18 de marzo de 2017

Quart dia d'intercanvi

               Dijous, 16 de març

Avui tot el grup hem superat amb escreix el repte de la visita a la ciutat de París. Malgrat haver-nos hagut de llevar molt aviat per anar a l'estació del TGV i haver caminat moltíssim, estem molt contents d'haver viscut aquesta experiència.

Un cop arribats a la Gare Montparnasse hem pres el bus 92 fins als Champs de Mars i la Tour Eiffel. Des d'allà, una llarga passejada vorejant el riu Sena ens ha portat pels llocs més emblemàtics de la ciutat: l'Hôtel des Invalides (on hi ha la tomba de Napoleó Bonaparte), el magnífic pont d'Alexandre III, la Place de la Concorde (i l'Obelisque que l'identifica), les Tuileries (on hem dinat), el Musée du Louvre (amb la seva piràmide de vidre), els bouquinistes de les ribes del Sena, la catedral de Notre Dame (hem pujat més de quatre-centes escales fins a les seves torres i hem pogut gaudir d'una panoràmica impressionant de la ciutat) i finalment els Jardins du Luxembourg. 

Després d'aquesta magnífica jornada hem tornat a la Gare de Montparnasse per agafar el tren de tornada a Angers, molt cansats però plenament satisfets d'haver conegut una de les ciutats més boniques del món. 
Els professors volem destacar la bona actitud dels alumnes, que en tot moment han estat responsables, col.laboradors i s’han mostrat motivats i interessats  per  les nostres propostes.








No hay comentarios:

Publicar un comentario