sábado, 18 de marzo de 2017

Cinquè dia d'intercanvi

Divendres, 17 de març

Avui hem compartit tot el dia amb els companys francesos . La primera activitat del matí ha estat una búsqueda del tresor amb geocaching pel centre d’Angers. Ha estat una activitat divertida que ens ha permès conèixer els llocs més importants de la ciutat en tres recorreguts diferents (història, natura i monuments).
Després els alumnes han tingut una estona de temps lliure per passejar i dinar amb els seus corresponsals i així poder practicar encara més l’idioma.
A la tarda hem fet una visita guiada al Musée de Beaux Arts. D’aquesta manera hem pogut repassar alguns conceptes de la historia de l’art, comentant peces que anaven des de l’art religiós de l’edat mitja fins a moviments actuals d’art contemporani. Els alumnes han seguit molt bé les explicacions en francès.
Sortint del museu hem fet un mannequin challenge a la Place Saint Eloi. Ha estat tot un repte, amb tants alumnes, però hem rigut molt. De tornada a l’escola hem gastat les energies que ens quedaven fent activitats esportives al pati i preparant el menjador per al sopar festiu.  Al sopar, a més dels alumnes i els seus corresponsals, hi havia les famílies dels corresponsals i també el director de l’escola i els professors que han participat en l’intercanvi, amb les seves famílies. Hem sopat fouaces, un menjar típic de la zona. Després, música i ball. Una vetllada molt agradable i participativa per part de tothom.
Demà dissabte els alumnes passaran el dia amb els seus corresponsals i les seves famílies d’acollida, i diumenge tornarem cap a Ripollet comentant les experiències viscudes aquests dies, que tots guardarem com a un record preciós.
À bientôt!!







No hay comentarios:

Publicar un comentario